Je backoffice   uitbesteden

Je uitzendonderneming groeit als een speer. Je wil 100% verantwoordelijk zijn voor het feitelijke en het juridische deel ervan, maar je wil niet al je tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp. Daar komen wij om de hoek kijken. We kunnen je alles uit handen nemen of een deel van je backoffice. Onze dienstverlening is altijd op maat.

Voorfinanciering en kredietverzekering

Betalingsrisico’s worden beperkt. Een adequate uitbetaling van salarissen dankzij voorfinanciering is gegarandeerd, evenals betaling van facturen.

Totale omzet geborgd in eigen bedrijf

Omzet gaat daadwerkelijk door jouw boeken, in plaats van dat je winstmarge uitgekeerd krijgt en geen controle hebt over de geldstroom.

Keuzevrijheid verzuimmanagement

Houd je de regie op verzuimbeleid en re-integratie van werknemers na ziekte graag in eigen hand of laat je het liever aan ons over? Jij bepaalt.

Oak als backoffice

Bekijk hieronder wat we allemaal voor jou uit handen nemen.

Oak voert het debiteurenbeheer

Facturatie, kredietverzekering en debiteuren worden op een klantvriendelijke manier door Oak uitgevoerd onder jouw naam.

Foutloos contractbeheer

Of het nou om flexkrachten of inleners gaat: wij zorgen voor contracten en opdrachtbevestigingen conform de NBBU-cao voor uitzendkrachten in jouw huisstijl.

Jij bent juridisch werkgever

Jij hebt de volledige controle over je onderneming.

Professionele onboarding van flexkrachten

Ons backofficesysteem helpt flexkrachten snel en correct aan het werk met alle (digitale) formulieren en documenten documenten in jouw huisstijl.

Training en opleiding van intercedenten

Onze accountmanagers zorgen ervoor dat je team alle kennis heeft om het optimale uit de backoffice te halen.

Volledige ontzorging van certificeringen

Oak vraagt de door jouw gewenste of noodzakelijke certificering aan; van SNA tot NEN, VCU, KIWA tot SNF. Ook de audits nemen wij naar wens voor onze rekening.

Gebruik van front- en backoffice-software

Dankzij geavanceerde software worden bedrijfsprocessen efficiënt gedigitaliseerd.

Tweedelijns helpdesk voor HR, wet- en regelgeving en juridische zaken

Een vast contactpersoon van Oak helpt je bij HR-kwesties in de breedste zin van het woord.
Raymond Kouwenberg
Klien
Raymond Kouwenberg

Oak zorgt voor een uitmuntende service en levert mij het juiste personeel op het juiste moment. Ik hoef me zo alleen te richten op de begeleiding en die dienstverlening naar mijn klanten. Ik onderneem beter met Oak. ‘Raymond Kouwenberg – Algemeen directeur Klien

Rene van der Lee
Flex Coaches
Rene van der Lee

Samen met Oak zorgen wij ervoor dat kandidaten en opdrachtgevers optimaal bediend worden. Alles met als doel mensen een goede baan te verzorgen. Oak staat voor ons gelijk aan echt partnerschap!

Frans Gemen
Idyn
Frans Gemen

Door de samenwerking met Oak is onze HR afdeling geprofessionaliseerd en staan zij ons bij op zowel operationeel als strategisch vlak. Op moment dat wij het nodig hebben staan zij klaar; een echt Zwitserleven gevoel.

Shibu Varghese
T-Mobile Infra
Shibu Varghese

Our company grows fast and needs to focus on what’s important; development of new networks compliant to the needs of our millions of customers in the Netherlands. Oak manages our HR department professionally and is true partner in business.

Ervaringen

Onze klanten

Oak heeft jarenlange ervaring in de HR-branche. Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking ervaren

Meer weten? Neem contact met ons op.