Oak HRM neemt Logihuis over

9 maart 2021- Vanaf heden is HR-dienstverlener Oak HRM de nieuwe eigenaar van Logihuis. Door de overname van Logihuis breidt Oak HRM de servicemogelijkheden van haar personeelsinformatiesysteem (PIM) naar haar klanten verder uit.

Met de overname van Logihuis haalt Oak HRM in één keer een grote hoeveelheid ervaring en expertise op het gebied van salarisadministratie software in huis. Oak HRM breidt met deze overname haar dienstverlening uit en sluit zo nog beter aan op de wensen van de klanten en de markt.

Logihuis blijft als zelfstandige entiteit en naam bestaan binnen Oak HRM. Het unieke, persoonlijke en ondernemende karakter van Logihuis dat al 30 jaar bestaat, blijft gewaarborgd doordat zowel de voormalige eigenaren als de bestaande collega’s van Logihuis verbonden blijven aan de organisatie. Zo vindt er een natuurlijke overdracht plaats van kennis, ervaring en cultuur van Logihuis.

Jurjen de Zwaan Directeur Oak HRM: “Ik ben er enorm trots op dat we Logihuis toe kunnen voegen aan onze organisatie. Hiermee geven we handen en voeten aan onze ambitie om een toonaangevende speler te worden in Nederland op gebied van HR en Personeelsadministratie met onze applicatie PIM.”

Rob Zoet oud-directeur Logihuis:  “Wij zijn echt enorm blij dat vooral de continuïteit voor onze klanten gewaarborgd is. Met Oak als opvolger zijn onze klanten er van verzekerd dat LogiSal meegroeit met de eisen die momenteel en in de toekomst aan software voor salarisadministratie worden gesteld.”

Over Oak HRM
Oak HRM is een snelgroeiende en ambitieuze HR-dienstverlener. Wij helpen dagelijks duizenden medewerkers en klanten met vraagstukken op gebied van HR en flexibele arbeid. Dit doen wij om werkgeverschap eenvoudig en aantrekkelijk te houden voor iedereen. Op deze manier ontstaat er tijd voor zaken die er echt toe doen; de ontwikkeling en begeleiding van het grootste kapitaal van een organisatie, mensen.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Oak HRM
Tom van Tilborg
06 57 39 30 18
marketing@oakhrm.nl

 

Blijf op de hoogtevan onze   updates