Vacature

Corporate Recruiter

Corporate recruiter bij Oak HRM, wat betekent dat?
Als corporate recruiter ga jij bezig om de interne vacatures te vervullen voor de verschillende labels binnen onze organisatie. Jouw standplaats zal in Breda zijn, maar om een goed beeld te krijgen van onze labels zul je met regelmaat andere locaties in het land bezoeken.

Zoals je weet trek je niet iedereen aan op dezelfde manier. Hoe je juist die verschillende doelgroepen aanspreekt, dat is waar jouw beter-dan-kristallen-bol-inzicht voor nodig is! Je zal met name operationele functies vervullen. Denk aan recruiter, accountmanager en salesmanager. Jij krijgt de vrijheid om de doelgroep te bereiken op de manier die jij wil. LinkedIn, Indeed, beurzen, netwerkborrels, video, Facebook, TikTok, schreeuwend op de markt, net wat jij passend vindt.

Heb je eenmaal de doelgroep bereikt met succes, dan mag jij stralen in het contact met onze eventueel nieuwe collega. Is iemand geïnteresseerd? Jij bent degene die gaat bekijken wie het beste past bij welk label en in welke functie.

Het zijn van corporate recruiter bij Oak HRM houdt meer in dan operationele werkzaamheden. Momenteel zijn we druk bezig met de candidate journey, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie, daar kunnen we uiteraard je input goed voor gebruiken. Zo zorg jij ervoor dat de gehele recruitmentpuzzel in elkaar past. Vanzelfsprekend krijg jij daarvoor de vrijheid om je eigen werktijden en agenda in te delen. Je zal bovendien samenwerken met een team van 4 HR-collega’s.

Wat verwachten wij van jou?
– Je bent 32-40 uur beschikbaar per week;
– Je komt met verfrissende ideeën;
– Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Een fijn startersalaris passend bij je werkervaring; €2.500,- tot €4.000,- per maand op fulltime basis;
– Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
– Na de eerste arbeidsovereenkomst mogelijkheid tot vaste aanstelling;
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen en vakopleidingen;
– 4 gezellige HR-collega’s;
– Haat je filerijden, geen probleem, wij ook! Je kan zelf je werktijden bepalen. Begin je liever vroeg en rijd je weer voor de file naar huis? Lekker doen!

Wie zijn wij?
Oak HRM is een snelgroeiende en ambitieuze HR-dienstverlener met een breed scala aan diensten binnen de flexbranche en HRM. Wij geloven in succes, als gevolg van heldere afspraken en de drive om te allen tijde te blijven luisteren en in te spelen op de vraag vanuit de markt.

Tijd voor actie!
Ben je enthousiast over Oak als bedrijf en deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit om contact om te solliciteren via onderstaande formulier of mail naar r.vantilburg@oakhrm.nl. Vragen? Bel Rosa op: 06 16 97 32 14.

    Solliciteer

    Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.