Vacature

Grafisch vormgever

Grafisch Vormgever Oak HRM, wat betekent dat?
Oak HRM bestaat uit verschillende labels, voor al deze labels ga je aan de slag! Je bekijkt huisstijlen, klanten, interne- en externe producten, organisatiecultuur en zorgt ervoor dat alles met elkaar in lijn loopt. Per label maak jij de meest geweldige producten zoals flyers, social media content en presentaties.

Samen met de Marketingdirecteur bedenk je de strategische marketingplannen voor de labels. Je vertaalt deze plannen vervolgens door in een jaarplanning, content, design en producten. Je bent verantwoordelijk voor het grafische gedeelte van de campagnes, huisstijl, inrichting kantoren etc. Samen met de Content Marketeer zet je jullie producten om in, interne en- externe campagnes.

Ons marketingteam bestaat momenteel uit 3 collega’s, samen zetten we de verschillende labels van Oak HRM zo scherp mogelijk in de markt. We benutten elkaars sterke kanten en werken nauw met elkaar samen. Je hebt ideeën in overvloed en gaat hier ook proactief mee aan de gang.

Wat verwachten wij van jou?
– Je straal creativiteit uit!
– Pre als je relevante werkervaring hebt op het gebied van Grafisch Vormgever;
– Marketing gerelateerd afgerond HBO-opleiding;
– Bekend met programma’s als Adobe, photoshop, Illustrator,Wordpress en InDesign;
– Details en overzicht, daar houd je van en bewaak je ook voor de verschillende projecten;
– Nederlands of Engels voor jou geen probleem;
– Beschikbaar voor 24 – 32 uur p.w.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Een fijn salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2500,- – €3500,-
– 2% winstuitkering aan het einde van het jaar;
– 25 vakantiedagen en 6,5 ATV-dagen (bij een fulltime dienstverband);
– Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren;
– Wil jij een training of opleiding volgen? Gooi het op tafel, dan bespreken we de mogelijkheden;
– Fijne collega’s!

Wie zijn wij?
Oak is een HR-Tech bedrijf met focus op flexibele arbeid en HR-dienstverlening naar het MKB. Met ruim 90 collega’s op 14 locaties in het land werken we elke dag aan het beter maken van onze dienstverlening naar onze klanten en flexkrachten. Wij leiden mensen op, helpen ze naar werk, ondersteunen ondernemers en ondernemingen op gebied van HR en maken het verschil met onze eigen uitzend- en HR-software. Onze kernwaarden zijn transparantie, ondernemerschap en persoonlijk (contact). We geloven in samenwerking om elkaar sterker te maken en de top te bereiken.

Tijd voor actie!
Als jij enthousiast bent geworden over Oak als bedrijf en deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Judith Kuijpers via j.kuijpers@oakhrm.nl of via telefoonnummer 06 28 79 22 92