Vacature

HR-Assistent

HR-assistent bij Oak HRM, wat betekent dat?
Je bent de eerste HR-Assistent binnen onze organisatie. Samen met de HR-manager zorg je voor structuur, processen en borging.

Omdat je zo goed bent in je functie, weet je dat HR gerelateerde zaken voor je collega’s altijd goed geregeld zijn. Denk hierbij aan het opstellen van overeenkomsten, addendums, en vaststellingsovereenkomsten. Je weet van alles wat en daarom sluit je ook aan bij verschillende HR-projecten. De agenda van de HR-manager beheer je tot in de puntjes.

HR bestaat momenteel uit een team van vier collega’s, je ondersteunt hen in administratieve processen, de personeelsadministratie, het regelen van incentives. De on- en offboarding voor je collega’s regel je tot in de puntjes, legt ze in de watten, stuurt bloemetjes en taarten bij het behalen van successen en verjaardagen.

Wat verwachten wij van jou?
– Minimaal MBO werk- en denkniveau;
– Pre als je een afgeronde opleiding hebt gedaan in de richting van HR(M) of administratie;
– Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
– Beschikbaar voor 32 – 40 uur;
– Remote werken hoeft voor jou niet.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Een fijn salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2.400,- en €3.300,-;
– 2% winstuitkering aan het einde van het jaar;
– 25 vakantiedagen en 6,5 ATV-dagen (bij een fulltime dienstverband);
– Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij goed functioneren;
– Wil jij een training of opleiding volgen? Gooi het op tafel, dan bespreken we de mogelijkheden;
– Fijne collega’s!

Wie zijn wij?
Oak HRM is een snelgroeiende en ambitieuze HR-dienstverlener met een breed scala aan diensten binnen de flexbranche en HRM. Wij geloven in succes, als gevolg van heldere afspraken en de drive om te allen tijde te blijven luisteren en in te spelen op de vraag vanuit de markt.

Is je interesse gewekt?
Als jij enthousiast bent geworden over Oak als bedrijf en deze vacature dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Judith Kuijpers via j.kuijpers@oakhrm.nl of via telefoonnummer 06 28 79 22 92