Jouw backoffice én payrolling goed geregeld

Contracten, salarissen, voorfinanciering, debiteuren, constant veranderende wet- en regelgeving… Als je dát nou aan ons overlaat, dan kan jij je zorgeloos bezighouden met waar jij het beste in bent. Jij besteedt je tijd liever aan de menselijke kant van je organisatie! 

Bekijk onze diensten

Overzichtelijk portaal

Jarenlange kennis en kunde

Vaste contactpersoon

Ontzorging op maat

Scherpe tarieven

Backoffice voor intermediairs

Terwijl jij de perfecte match maakt tussen je opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij dat jouw backoffice perfect op orde is. Wil je het volledige juridisch werkgeverschap aan ons overlaten? Of alleen een deel van de diensten uitbesteden? Jij bepaalt!

  • Ontzorging van je backoffice incl. software
  • Vast aanspreekpunt
  • Juridisch werkgeverschap volledig óf deels uitbesteed 
Meer over juridisch werkgeverschap Meer over backoffice

Payrolling en ZZP-dienstverlening

Hoeveel tijd zou je besparen als je geen omkijken meer hebt naar facturering en uitbetaling? En als tijdelijke aanstellingen en flexibele arbeidsovereenkomsten zonder rompslomp voor je geregeld worden? Dat is nog eens zorgeloos ondernemen.

  • Arbeidsovereenkomsten zonder rompslomp
  • Facturering en uitbetaling uitbesteed
  • Toegang tot personeelsdossiers, contractdocumenten en meer
Meer over payrolling

Onze klanten & ervaringen

Onze klanten & ervaringen
Oak heeft jarenlange ervaring in de HR-branche. Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking ervaren.

Oak: jouw partner in business

Als ondernemer wil je waarde opbouwen en de controle hebben over wat er binnen jouw organisatie gebeurt. Oak ondersteunt je daarbij: samen organiserenwij alles rondom het bemiddelen van flexibel personeel zoals jij dat wilt. Wij regelen daarnaast het contract, de plaatsing en de overige administratieve afhandeling, zodat jij met nog meer plezier onderneemt.  Het is onze missie om samen met onze klanten goed werkgeverschap in te vullen. Dit doen we aan de hand van relevante innovaties op het gebied van HR. Wij geloven daarbij in de kracht van de werknemer, iemand die zich toewijdt aan een organisatie en een bedrijf karakter geeft. Werknemers zijn geen ‘resources’ of nummers. Wij zorgen voor medewerkers alsof het onze eigen medewerkers zijn.

Alle documenten zijn altijd in veilige handen.

Bekijk downloads & certificeringen