Wij houden van werk en mensen

Het is onze missie om samen met onze klanten goed werkgeverschap in te vullen.

Dit doen we aan de hand van relevante innovaties op het gebied van HR. We geven medewerkers vertrouwen en zekerheid op het gebied van werk en inkomen. Menselijk kapitaal is het hart van iedere organisatie. We zorgen voor medewerkers alsof het onze eigen medewerkers zijn.

Waarom klanten op ons vertrouwen

Wij stellen het belang van onze relaties voorop en handelen daarnaar. Professioneel, persoonlijk en altijd bereid om een stap extra te zetten.

Wij geloven daarbij in de kracht van de werknemer, iemand die zich toewijdt aan een organisatie en een bedrijf karakter geeft. Werknemers zijn geen ‘resources’ of nummers. Werknemers zijn onmisbaar en uniek. De zorg van medewerkers nemen wij daarom bloedserieus.

Hallo, wij zijn Oak.
Leuk je te ontmoeten!

Met open vizier werken wij aan duurzaam partnership

Wij zijn transparant in alles wat we vertellen en afspreken. We doen wat wij beloven. Samen staan we sterk – en dat duurt voort bij succes.

We zijn ondernemers

Wij kennen onze klanten en hun uitdagingen. We zijn flexibel, ondernemend en vindingrijk en komen tot creatieve oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we je bij het behalen van jouw resultaat.

Samen succes boeken

Wij streven naar perfectie en een excellente dienstverlening. We leggen de lat hoog en dragen daarmee bij aan jouw succes. Partner of medewerker, wij gaan voor je door het vuur.

Mensen zijn het grootste kapitaal

Wij werken met als doel om onszelf, onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van (persoonlijk) geluk.
18 %
Groei in aantal medewerkers in 2019

Door de samenwerking met Oak is mijn recruitment in goede handen en kan ik mij richten op de groei van mijn onderneming.

Raymond Kouwenberg
Eigenaar Klien
Raymond Kouwenberg
Raymond Kouwenberg
Klien

Oak zorgt voor een uitmuntende service en levert mij het juiste personeel op het juiste moment. Ik hoef me zo alleen te richten op de begeleiding en die dienstverlening naar mijn klanten. Ik onderneem beter met Oak. ‘Raymond Kouwenberg – Algemeen directeur Klien

Rene van der Lee
Rene van der Lee
Flex Coaches

Samen met Oak zorgen wij ervoor dat kandidaten en opdrachtgevers optimaal bediend worden. Alles met als doel mensen een goede baan te verzorgen. Oak staat voor ons gelijk aan echt partnerschap!

Frans Gemen
Frans Gemen
Idyn

Door de samenwerking met Oak is onze HR afdeling geprofessionaliseerd en staan zij ons bij op zowel operationeel als strategisch vlak. Op moment dat wij het nodig hebben staan zij klaar; een echt Zwitserleven gevoel.

Shibu Varghese
Shibu Varghese
T-Mobile Infra

Our company grows fast and needs to focus on what’s important; development of new networks compliant to the needs of our millions of customers in the Netherlands. Oak manages our HR department professionally and is true partner in business.

Onze klanten & ervaringen

Oak heeft jarenlange ervaring in de HR-branche. Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking ervaren.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega.

Salarisadministrateur

Heb jij affiniteit met cijfers en al enkele jaren ervaring in de salarisadministratie? Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en uitdagende baan? Solliciteer of neem contact op.
Bekijk vacature

Accountmanager

Hecht jij veel waarde aan een hoge klanttevredenheid? Ben jij communicatief vaardig en ben jij in het bezit van een SEU diploma? Solliciteer of neem contact op.
Bekijk vacature

Backoffice specialist

Ben jij een administratieve duizendpoot? Weet jij orde te creëren tijdens chaos? Ben jij secuur en houd jij er van om in een dynamische organisatie te werken? Solliciteer of neem contact op.
Bekijk vacature

Blijf op de hoogte via onze nieuwbrief

Voor iedere uitdaging een goede oplossing

Voor intermediairs

Ben je uitzendondernemer en verlies je je focus op wat je echt leuk vindt? Bekijk hoe we jou verder kunnen helpen.
Meer info

Voor werkgevers

Ervaar de rust en gemak van een professionele HR partner die je helpt in de dagelijkse uitvoering van HR.
Meer info