Doe waar je 
energie van krijgt

Jouw werk gaat over mensen. En voor die mensen wil je het gewoon goed geregeld hebben. Je helpt ze niet alleen met werk, maar ook met alles eromheen. De administratieve, financiële en juridische kant van je business is echter veel werk en vaak complex. Dat kan, en wil, je niet altijd allemaal zelf doen. Wij zijn jouw partner in ondernemen: samen organiseren wij alles rondom het bemiddelen van flexibel personeel zoals jij dat wilt. Wij regelen daarnaast het contract, de plaatsing en de overige administratieve afhandeling, zodat jij met nog meer plezier voor jouw mensen werkt.

Backoffice uitbesteden

Jij houdt de volledige verantwoordelijkheid over je onderneming. Maar omdat jij je tijd graag goed besteedt, laat je ons de hele backoffice regelen. Van contracten tot facturen en debiteuren: met onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij dat alle tijdrovende administratieve zaken perfect op orde zijn.

Meer over Backoffice

Juridisch werkgeverschap uitbesteden

We zijn samen verantwoordelijk voor jouw onderneming. Jij hebt de leiding over de werkvloer, wij zijn juridisch werkgever. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de arbeidscontracten, salarisadministratie, verzuimmanagement en pensioenafdrachten. Zo weet je zeker dat het allemaal goed en volgens wet- en regelgeving geregeld is.

Meer over juridisch werkgeverschap

Oak Payroll

Als het contractmanagement en de salarisadministratie van je onderneming vlekkeloos verloopt, dan levert het je een hoop op. Het zorgt voor minder verloop, een daling van verzuim en meer tevreden medewerkers. Door dit aan ons uit te besteden bespaar je veel tijd en heb je een stuk minder zorgen. Want met onze jarenlange kennis en ervaren ben jij er zeker van dat alles goed geregeld is.

Meer over Oak Payroll

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega.

Product Marketeer

Zit jij niet graag stil en steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij een Marketeer in hart en nieren, kunnen wij het opzetten van (online) campagnes aan jou overlaten en draai jij met gemak meerdere projecten tegelijk? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Product Marketeer voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker Breda

Weet jij de flex wet- en regelgeving op een juiste manier te interpreteren en te vertalen naar de werkvloer? Draai jij je hand niet om voor verschillende audits? En staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker voor 32 tot 40 uur per week!
Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Hou je van netwerken, veel praten en mensen gelukkig te maken door een gave baan te vinden? Dan is Recruiter zijn bij Oak HRM zeker wat voor jou! Voor 32 – 40 uur zijn we op zoek naar iemand die geweldige collega’s voor ons wil vinden.
Bekijk vacature

HR-Assistent

Details, details, details jij weet het. Collega’s noemen je soms ook wel de Google van de organisatie. Wij zijn op zoek naar onze Google! Jij bent degene die alles op orde heeft en ook nog weet waar alles terug te vinden is.
Bekijk vacature

Online Marketeer

Een Online Marketeer bij Oak HRM heeft ambitie, originele ideeën, bemoeit zich met onze customer journey en zet zelfstandig campagnes op. Kortom: alles wat je kunt bedenken om onze (potentiële) klanten en flexkrachten aan ons te verbinden.
Bekijk vacature

(Senior) Financial Controller

Heb je zin in een nieuw avontuur? Ben jij een financial in hart en nieren en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Groei jij met ons mee en til jij samen met jouw team de finance functie naar een hoger niveau? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een (senior) Financial Controller voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

Regiomanager Overheid

Heb jij affiniteit met klanten binnen de overheid, provincies en gemeenten? Ben jij een echte verbinder en weet jij met jouw kennis en ervaring vraag- en aanbod samen te brengen? Heb jij ervaring met tender- en aanbestedingstrajecten? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Regiomanager Overheid voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

Salesmanager Overheid

Verbinden en bij elkaar brengen, hoe groter hoe beter! Aanbestedingen en tenders zijn echt jouw ding. En als ze dat nog niet zijn wil je het graag leren! Overheid, provincies en gemeentes vind je interessant en daar wil je graag voet aan de grond zetten.
Bekijk vacature

Salesmanager MKB

Een duurzame relatie is waar jij voor staat! Het opstellen van een marktbewerkingsplan en salesplan zijn voor jou geen uitdaging. Het ondersteunen van MKB vind je interessant en uitdagend.
Bekijk vacature

Grafisch vormgever

Huisstijl, design, eenheid, borging jij houdt ervan! De Corporate identity straalt door je producten, documenten en content heen. Jij weet als geen ander de labels van Oak HRM tot leven te brengen.
Bekijk vacature

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief