Wij houden van werk en mensen

Het is onze missie om samen met onze klanten goed werkgeverschap in te vullen.

Dit doen we aan de hand van relevante innovaties op het gebied van HR. We geven medewerkers vertrouwen en zekerheid op het gebied van werk en inkomen. Menselijk kapitaal is het hart van iedere organisatie. We zorgen voor medewerkers alsof het onze eigen medewerkers zijn.

Waarom klanten op ons vertrouwen

Wij stellen het belang van onze relaties voorop en handelen daarnaar. Professioneel, persoonlijk en altijd bereid om een stap extra te zetten.

Wij geloven daarbij in de kracht van de werknemer, iemand die zich toewijdt aan een organisatie en een bedrijf karakter geeft. Werknemers zijn geen ‘resources’ of nummers. Werknemers zijn onmisbaar en uniek. De zorg van medewerkers nemen wij daarom bloedserieus.

Hallo, wij zijn Oak.
Leuk je te ontmoeten!

Met open vizier werken wij aan duurzaam partnership

Wij zijn transparant in alles wat we vertellen en afspreken. We doen wat wij beloven. Samen staan we sterk – en dat duurt voort bij succes.

We zijn ondernemers

Wij kennen onze klanten en hun uitdagingen. We zijn flexibel, ondernemend en vindingrijk en komen tot creatieve oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we je bij het behalen van jouw resultaat.

Samen succes boeken

Wij streven naar perfectie en een excellente dienstverlening. We leggen de lat hoog en dragen daarmee bij aan jouw succes. Partner of medewerker, wij gaan voor je door het vuur.

Mensen zijn het grootste kapitaal

Wij werken met als doel om onszelf, onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van (persoonlijk) geluk.
18 %
Groei in aantal medewerkers in 2019

Door de samenwerking met Oak is mijn recruitment in goede handen en kan ik mij richten op de groei van mijn onderneming.

Raymond Kouwenberg
Eigenaar Klien
Raymond Kouwenberg
Raymond Kouwenberg
Klien

Oak zorgt voor een uitmuntende service en levert mij het juiste personeel op het juiste moment. Ik hoef me zo alleen te richten op de begeleiding en die dienstverlening naar mijn klanten. Ik onderneem beter met Oak. ‘Raymond Kouwenberg – Algemeen directeur Klien

Rene van der Lee
Rene van der Lee
Flex Coaches

Samen met Oak zorgen wij ervoor dat kandidaten en opdrachtgevers optimaal bediend worden. Alles met als doel mensen een goede baan te verzorgen. Oak staat voor ons gelijk aan echt partnerschap!

Frans Gemen
Frans Gemen
Idyn

Door de samenwerking met Oak is onze HR afdeling geprofessionaliseerd en staan zij ons bij op zowel operationeel als strategisch vlak. Op moment dat wij het nodig hebben staan zij klaar; een echt Zwitserleven gevoel.

Shibu Varghese
Shibu Varghese
T-Mobile Infra

Our company grows fast and needs to focus on what’s important; development of new networks compliant to the needs of our millions of customers in the Netherlands. Oak manages our HR department professionally and is true partner in business.

Onze klanten & ervaringen

Oak heeft jarenlange ervaring in de HR-branche. Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking ervaren.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures en word onze nieuwe collega.

Product Marketeer

Zit jij niet graag stil en steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij een Marketeer in hart en nieren, kunnen wij het opzetten van (online) campagnes aan jou overlaten en draai jij met gemak meerdere projecten tegelijk? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Product Marketeer voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

Manager Finance

Oak is op zoek naar een ondernemende Manager Finance met ervaring binnen de flexbranche. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het finance team van Oak HRM. Onder Oak HRM vallen 6 verschillende groepsmaatschappijen welke activiteiten voeren op gebied van uitzenden, detacheren en payrollen.
Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker Breda

Weet jij de flex wet- en regelgeving op een juiste manier te interpreteren en te vertalen naar de werkvloer? Draai jij je hand niet om voor verschillende audits? En staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker voor 32 tot 40 uur per week!
Bekijk vacature

Accountmanager Oak HRM 's-Hertogenbosch

Heb jij affiniteit en ervaring met de uitzendbranche en richt jij je liever op het onderhouden van bestaande klantrelaties én op het voeren van een juiste administratie dan op het werving- en selectieproces? Werk je graag bij een organisatie waar ondernemerschap, klanten, samenwerken en kwaliteit voorop staan? Lees dan snel verder!
Bekijk vacature

Salesmanager Overheid

Heb jij affiniteit met klanten in overheid, provincies en gemeenten? Ben jij een echte verbinder en weet jij met jouw kennis en ervaring vraag en aanbod samen te brengen? Heb jij ervaring met tender- en aanbestedingstrajecten? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Salesmanager Overheid voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

(Senior) Financial Controller

Heb je zin in een nieuw avontuur? Ben jij een financial in hart en nieren en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Groei jij met ons mee en til jij samen met jouw team de finance functie naar een hoger niveau? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een (senior) Financial Controller voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

Regiomanager Overheid

Heb jij affiniteit met klanten binnen de overheid, provincies en gemeenten? Ben jij een echte verbinder en weet jij met jouw kennis en ervaring vraag- en aanbod samen te brengen? Heb jij ervaring met tender- en aanbestedingstrajecten? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Regiomanager Overheid voor 40 uur per week!
Bekijk vacature

HR Backofficespecialist ’s-Hertogenbosch

Word jij blij van het op orde maken van diverse administratieve werkzaamheden? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Weet jij alles van de flexwet- en regelgeving? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een HR backofficespecialist voor 32-40 uur per week!
Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Ben jij een recruiter in hart en nieren en weet jij met jouw kennis en ervaring op het gebied van Employer Branding, arbeidsmarktcommunicatie en online marketing de juiste kandidaten aan je te binden? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar een Corporate Recruiter voor 32-40 uur per week!
Bekijk vacature

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Voor iedere uitdaging een goede oplossing

  Voor intermediairs

  Ben je uitzendondernemer en verlies je je focus op wat je echt leuk vindt? Bekijk hoe we jou verder kunnen helpen.
  Meer info

  Voor werkgevers

  Ervaar de rust en gemak van een professionele HR partner die je helpt in de dagelijkse uitvoering van HR.
  Meer info